Friday, August 23, 2013

INNER MAGIC

Akhirnya sempat jugak cuba design2 baru..tapi xde la baru sangat kan sbb org lain dah lama pakai..hehe. Kita je baru nak start. 

Inilah rupanya inner magic yang selalu orang dok citer2 tu rupanya. Kain tu xdisambung habis di bahagian belakang tengkuk n diletakkan getah kat bahagian tu. Bahagian dahi pon terjungkit skit effect dr kain yg xdijahit kat bahagian belakang tu. Sample yang diberi oleh kawanku. Eynas ni mmng bukan jenis membeli design2 baru tau. so xtaula sangat kalau customer soh buat macam2 design. Nak jadikan senang, customer sediakan contoh n Eynas kene la bedah siasat..hehe.
Pilihan material pon penting untuk hasilkan Inner Magic ni. Dapat cotton tebal yg buat seluar tu pon bagus. Aritu ada jual kt Jakel..tp xbeli la pulak sbb xtau nak buat apa kain tu :(
Sesiapa yang berkenan tu untuk pengenalan Eynas akan jual warna hitam dulu la eh. 
Harga: rm10








                                             










1 comment:

  1. Assalamualaikum wbt
    Kak, apa nama kain ni ye kak?

    ReplyDelete